Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/225042
Title: Технология получения гипоаллергенных молочных продуктов : аннотация к дипломной работе / Елена Андреевна Гордецкая; МГЭИ им. А. Д. Сахарова БГУ, Факультет экологической медицины, Кафедра иммунологии и экологической эпидемиологии; науч. рук. Чубарова А. С.
Authors: Гордецкая, Елена Андреевна
Keywords: ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Медицина и здравоохранение
Issue Date: Jun-2019
Publisher: Минск : МГЭУ им. А. Д. Сахарова БГУ
Abstract: Цель работы: предложить метод снижения аллергенности сыра «Образец 1», производимым «Сыродельным комбинатом» Республики Беларусь.
Abstract (in another language): Purpose of work: to propose a method of reducing the allergenicity of cheese "Sample 1" produced by "Cheese factory" of the Republic of Belarus.
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/225042
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гордецкая.pdf133,27 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.