Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/225042
Title: | Технология получения гипоаллергенных молочных продуктов : аннотация к дипломной работе / Елена Андреевна Гордецкая; МГЭИ им. А. Д. Сахарова БГУ, Факультет экологической медицины, Кафедра иммунологии и экологической эпидемиологии; науч. рук. Чубарова А. С. |
Authors: | Гордецкая, Елена Андреевна |
Keywords: | ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Медицина и здравоохранение |
Issue Date: | Jun-2019 |
Publisher: | Минск : МГЭУ им. А. Д. Сахарова БГУ |
Abstract: | Цель работы: предложить метод снижения аллергенности сыра «Образец 1», производимым «Сыродельным комбинатом» Республики Беларусь. |
Abstract (in another language): | Purpose of work: to propose a method of reducing the allergenicity of cheese "Sample 1" produced by "Cheese factory" of the Republic of Belarus. |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/225042 |
Appears in Collections: | 2019 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гордецкая.pdf | 133,27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.