Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/224894
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козлова, Ю. А. | - |
dc.contributor.author | Редько, В. Н. | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-24T09:15:01Z | - |
dc.date.available | 2019-07-24T09:15:01Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь «НИРС 2012» / редкол.: А. И. Жук (пред.) [и др.] – Минск : Изд. центр БГУ, 2013. – С. 411-412. | ru |
dc.identifier.isbn | 978-985-553-139-6 | - |
dc.identifier.uri | http://elib.bsu.by/handle/123456789/224894 | - |
dc.description.abstract | In this article theoretical basics and problems of development of production and marketing and foreign economic activity of the meat-processing enterprises are covered; the analysis of sales markets of the enterprise is carried out; the assessment of marketing competitiveness of the enterprise and production is given; suggestions for improvement of the organization of marketing activity at the enterprise are developed. The received results of research can be used in practical activities of JSC Pinks Meat-processing Plant for improvement of quality and the range of goods that will promote in turn to maintenance of level of competitiveness at high level and to production efficiency increase | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Минск : Изд. центр БГУ | ru |
dc.title | Совершенствование производственно-сбытовой и внешнеэкономической деятельности ОАО "Пинский мясокомбинат" на основе маркетинговой концепции менеджмента | ru |
dc.type | article | ru |
Располагается в коллекциях: | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2012" |
Полный текст документа:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
411-412.pdf | 347,63 kB | Adobe PDF | Открыть |
Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.