Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/224506
Title: | Повышение резистентности организма цыплят |
Authors: | Мицкевич, В. Н. Прудников, В. С. Никитенко, И. Г. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Минск : Изд. центр БГУ |
Citation: | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь «НИРС 2012» / редкол.: А. И. Жук (пред.) [и др.] – Минск : Изд. центр БГУ, 2013. – С. 274. |
Abstract: | In broiler chickens in growing is a reduction of natural resistance. In order to enhance the natural resistance of chickens recommended processing eggs during incubation solutions of ascorbic acid and sodium thiosulfate |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/224506 |
ISBN: | 978-985-553-139-6 |
Appears in Collections: | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2012" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.