Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/224409| Title: | Изучение возможности использования местного плодово-ягодного сырья в производстве морсов для детского питания |
| Authors: | Мельеченко, Е. В. Саманкова, Н. В. |
| Issue Date: | 2013 |
| Publisher: | Минск : Изд. центр БГУ |
| Citation: | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь «НИРС 2012» / редкол.: А. И. Жук (пред.) [и др.] – Минск : Изд. центр БГУ, 2013. – С. 258-260. |
| Abstract: | The results of the studies of chemical composition of fruit black and red currant, cranberry, lingonberry are given in this paper. The results have shown that such fruits are high contents of phenolic compounds, vitamin C, organic acids and minerals |
| URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/224409 |
| ISBN: | 978-985-553-139-6 |
| Appears in Collections: | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2012" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 258-260.pdf | 302,31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

