Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/224409
Title: Изучение возможности использования местного плодово-ягодного сырья в производстве морсов для детского питания
Authors: Мельеченко, Е. В.
Саманкова, Н. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Минск : Изд. центр БГУ
Citation: Сборник научных работ студентов Республики Беларусь «НИРС 2012» / редкол.: А. И. Жук (пред.) [и др.] – Минск : Изд. центр БГУ, 2013. – С. 258-260.
Abstract: The results of the studies of chemical composition of fruit black and red currant, cranberry, lingonberry are given in this paper. The results have shown that such fruits are high contents of phenolic compounds, vitamin C, organic acids and minerals
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/224409
ISBN: 978-985-553-139-6
Appears in Collections:Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2012"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
258-260.pdf302,31 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.