Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/201544| Title: | Изучение влияния состава сырья на содержание полифенолов в пивном сусле и пиве на ОАО «Пивоваренная компания Аливария»/Аннотация к дипломной работе/ БГУ/ Химический факультет/ Кафедра физической химии/ научн. рук.: Шабашова И.В. |
| Authors: | Фенчук, Екатерина Вячеславовна |
| Keywords: | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химия |
| Issue Date: | 2018 |
| Abstract: | Дипломная работа содержит 69 страниц пояснительной записки, 25 таблиц, 17 источников информации. Ключевые слова: пиво, сусло, полифенолы, поливинилполипирролидон, брожение, дозировка, сырье, коллоидная стабильность |
| Abstract (in another language): | The graduate work contains 67 page of an explanatory note, 25 tables and 17 sources of the information. Key words: beer, wash, polyphenols, polyvinylpolypyrrolidone, frozen, dosage, raw material, colloid stability |
| URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/201544 |
| Appears in Collections: | Химия высоких энергий. 2018 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Фенчук 5 курс 7 группа.pdf | 50,95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

