Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/199455
Title: | Marketing activity of the organization and directions of its improvement at JLLC “Fish Taste Plus”/Аннотация к дипломной работе: Разумова А.Г.; Белорусский государственный университет, Институт бизнеса, Факультет бизнеса. - Минск, 2018. Научн. руководитель Садовская Екатерина Юрьевна |
Authors: | Разумова, Анастасия Глебовна |
Keywords: | ЭБ БГУ::МЕЖОТРАСЛЕВЫЕ ПРОБЛЕМЫ::Организация и управление |
Issue Date: | 2018 |
Abstract: | Thesis: 50 pages, 7 figures, 13 tables, 49 references, 8 appendixes The object of the study is the JLLC "Fish Taste Plus". The subject of the study is marketing performance of the JLLC "Fish Taste Plus". The objective of the work is to analyze the marketing activities of the JLLC "Fish Taste Plus", and to develop practical recommendations for the improvement the marketing performance. Methods of research are theoretical study of the literature, analysis, synthesis, comparative analysis, horizontal and trend ratio analysis. The area of possible practical application: marketing activities of the JLLC “Fish Taste Plus” and commercial enterprises of the Republic of Belarus. Theoretical and methodological basis of the thesis were the scientific works in the field of organization of marketing activities at the enterprise, financial reports of the JLLC "Fish Taste Plus", JV “Santa Bremor” OJSC, OJSC “Belryba”, electronic sources. The books of Phillip Cotler, Peter Drucker, Jay Conrad Levinson were used in the thesis. The author of the paper confirms that the calculation and analytical materials correctly and objectively reflects the state of the test process, and all borrowed from literature and other sources of theoretical, methodological and methodical positions and concepts are accompanied by references to their authors. |
Abstract (in another language): | Дипломная работа: 50 страниц, 7 рисунков, 13 таблиц, 49 ссылки, 8 приложений Объектом исследования является СООО “Вкус Рыбы Плюс”. Предметом исследования является маркетинговая эффективность СООО “Вкус Рыбы Плюс”. Целью работы является анализ маркетинговой деятельности СООО “Вкус Рыбы Плюс” и разработка практических рекомендаций по улучшению маркетинговой эффективности. Методами исследования являются теоретическое изучение литературы, анализ, синтез, сравнительный анализ. Область возможного практического применения: маркетинговая деятельность СООО “Вкус Рыбы Плюс” и коммерческих предприятий Республики Беларусь. Теоретико-методологическая основа диссертации - научные работы в области организации маркетинговой деятельности на предприятии, финансовые отчеты СООО “Вкус Рыбы Плюс”, ОАО “Санта-Бремор”, ОАО “Белрыба”, электронные источники. В дипломной работе были использованы книги Филлипа Котлера, Питера Друкера, Джей Конрада Левинсона. Автор работы подтверждает, что приведенный в ней расчетно-аналитический материал правильно и объективно отражает состояние исследуемого процесса, а все заимствованные из литературных и других источников теоретические, методологические и методические положения и концепции сопровождаются ссылками на их авторов. |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/199455 |
Appears in Collections: | Бизнес-администрирование. 2018 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Razumova.docx | 15,46 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.