Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/194041
Title: Лингвокультурологические особенности фразеологизмов с названиями продуктов питания и напитков в русском и английском языках
Other Titles: Linguoculturological Pecularities of Phraseologisms with the Names of Food and Drinks in the Russian and English Languages / Perlina A. B., Tsygankova Y. N.
Authors: Перлина, А. Б.
Цыганкова, Ю. Н.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Языкознание
Issue Date: 2018
Publisher: Минск : Изд. центр БГУ
Citation: Лингвистика, лингводидактика, лингвокультурология: актуальные вопросы и перспективы развития : материалы II Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 1–2 марта 2018 г. / БГУ, фак-т социокульт. комм.; редкол. : О. Г. Прохоренко (отв. ред.) [и др.]. – Минск : Изд. центр БГУ, 2018. – С. 256-261.
Description: Раздел 3. Языковая картина мира и взаимодействие культур = Section 3. The language picture of the world and culture interaction
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/194041
ISBN: 978-985-553-509-7
Appears in Collections:2018. Лингвистика, лингводидактика, лингвокультурология: актуальные вопросы и перспективы развития

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
256-261.pdf289,59 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.