Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/162855
Title: | Роля традыцыйнай культуры харчавання ў станаўленні і развіцці агратурызму на Беларусі |
Other Titles: | The role of traditional food culture in the formation and development of agrotourism in Belarus |
Authors: | Антановіч, Алена Сяргееўна |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурология ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Внутренняя торговля. Туристско-экскурсионное обслуживание |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Минск : БГУ |
Citation: | Этнос и культура: развитие и взаимодействие темы : сборник материалов Международной научно-практической конференции, 9–10 июня 2016 г., Минск / БГУ, Исторический фак., Каф. этнологии, музеологии и истории искусств ; редкол.: Т. А. Новогродский [и др.]. – Минск : БГУ, 2016. - С. 151-155. |
Abstract: | Артыкул прысвечаны ролі традыцыйнай культуры харчавання ў развіцці агратурызму на Беларусі, выкарыстанню народнай кулінарыі на аграсядзібах. У аснову артыкула пакладзены дадзеныя статыстычнага камітэту РБ, этнаграфічныя матэрыялы даследчыкаў, дадзеныя, атрыманыя ад інфарматараў (гаспадароў аграсядзіб) = Article is devoted to a role of the traditional food culture in development of agrotourism in Belarus and to using the national cookery on the farmsteads. The article is based on the statistical Committee of the Republic of Belarus, ethnographic materials researchers, the data obtained from informants (the owners of the farmsteads) |
Description: | Секция «Музеология, искусствоведение, культурное наследие и туризм» |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/162855 |
Registration number: | Деп. в БГУ 30.11.2016, №008530112016 |
Appears in Collections: | 2016. Этнос и культура: развитие и взаимодействие темы |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
151-155.pdf | 202,37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.