Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/225049
Title: Анализ содержания спорообразующих бактерии рода Bacillus в вареных пастеризованных колбасных изделиях : аннотация к дипломной работе / Кристина Григорьевна Жовнерик; МГЭИ им. А. Д. Сахарова БГУ, Факультет экологической медицины, Кафедра иммунологии и экологической эпидемиологии; науч. рук. Грицкевич Е. Р.
Authors: Жовнерик, Кристина Григорьевна
Keywords: ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Медицина и здравоохранение
Issue Date: Jun-2019
Publisher: Минск : МГЭУ им. А. Д. Сахарова БГУ
Abstract: В результате проведенных исследований расширены представления о видовом многообразии бактерий и их влиянии на качество вареных пастеризованных колбасных изделий. Дана сравнительная оценка качества готовых продуктов по микробиологическим показателям в соответствии с требованиями.
Abstract (in another language): Practical significance. As a result of the conducted researches the ideas about species diversity of bacteria and their influence on quality of sausages are expanded. Comparative evaluation of the quality of the finished products for microbiological indicators in accordance with the requirements.
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/225049
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Жовнерик.pdf132,82 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.