Logo BSU

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ: https://elib.bsu.by/handle/123456789/7223
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorKozlov, V. P.-
dc.contributor.authorMandrik, P. A.-
dc.contributor.authorYurchuk, N. I.-
dc.date.accessioned2012-04-19T11:49:36Z-
dc.date.available2012-04-19T11:49:36Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationOne approach to the analytical solution of a two-dimensional nonstationary problem of heat conduction in regions with moving boundaries on the model of a half-space / V.P Kozlov, P.A. Mandrik, N.I. Yurchuk // Journal of Engineering Physics and Thermophysics. - 2002. - Vol.75, № 1. - P. 243-249.-
dc.identifier.urihttp://elib.bsu.by/handle/123456789/7223-
dc.description.abstractWith the use of the solution of the Dirichlet nonstationary problem with discontinuous unmixed boundary conditions on the surface of an isotropic half-space a two-dimensional model of the problem with a moving phase boundary is considered. The problem models, for example, the processes of freezing of moist ground or the processes of formation of ice in stagnant water if a temperature lower than the freezing temperature is prescribed on the boundary surface in a circular region of finite radius. The classical one-dimensional result follows as a particular case from solution of this problem for an infinite radius of the circle.ru
dc.language.isoenru
dc.subjectЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Математикаru
dc.titleOne approach to the analytical solution of a two-dimensional nonstationary problem of heat conduction in regions with moving boundaries on the model of a half-spaceru
dc.typeArticleru
Располагается в коллекциях:Статьи факультета прикладной математики и информатики

Полный текст документа:
Файл Описание РазмерФормат 
MPA2002a-2002-JEPT-75-1-pp243-249.pdf55,23 kBAdobe PDFОткрыть
Показать базовое описание документа Статистика Google Scholar



Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.