Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/50069
Заглавие документа: | Совершенствование процесса производства сыра |
Авторы: | Рылькова, Е. О. Шингарёва, Т. И. |
Тема: | ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Легкая промышленность |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Минск : Изд.центр БГУ |
Библиографическое описание источника: | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2011". - Минск, 2012. - С. 213-217 |
Аннотация: | The opportunity of increase of a temperature range and duration of process of ripening of the milk used for manufacture of cheeses is investigated. Research of influence of various factors on properties rennet clots are carried out. The opportunity of economy milk coagulating enzymes of a microbic origin - "Maxiren" on qualitative characteristics of cheese clots is considered. Influence of temperature of renneting and a kind milk coagulating enzymes on rheology properties of clots is investigated, the comparative analysis with calf rennet is carried out. |
URI документа: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/50069 |
Располагается в коллекциях: | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2011" |
Полный текст документа:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
213-217.pdf | 434,15 kB | Adobe PDF | Открыть |
Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.