Logo BSU

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ: https://elib.bsu.by/handle/123456789/50069
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРылькова, Е. О.-
dc.contributor.authorШингарёва, Т. И.-
dc.date.accessioned2013-10-29T08:18:44Z-
dc.date.available2013-10-29T08:18:44Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2011". - Минск, 2012. - С. 213-217ru
dc.identifier.urihttp://elib.bsu.by/handle/123456789/50069-
dc.description.abstractThe opportunity of increase of a temperature range and duration of process of ripening of the milk used for manufacture of cheeses is investigated. Research of influence of various factors on properties rennet clots are carried out. The opportunity of economy milk coagulating enzymes of a microbic origin - "Maxiren" on qualitative characteristics of cheese clots is considered. Influence of temperature of renneting and a kind milk coagulating enzymes on rheology properties of clots is investigated, the comparative analysis with calf rennet is carried out.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherМинск : Изд.центр БГУru
dc.subjectЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Легкая промышленностьru
dc.titleСовершенствование процесса производства сыраru
dc.typeArticleru
Располагается в коллекциях:Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2011"

Полный текст документа:
Файл Описание РазмерФормат 
213-217.pdf434,15 kBAdobe PDFОткрыть
Показать базовое описание документа Статистика Google Scholar



Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.