Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/334674
Title: Информационные системы и их роль в улучшении клиентского сервиса
Other Titles: Information systems and their role in improving customer service / H. S. Liavonenka, T. B. Mousorskaya
Authors: Леоненко, А. С.
Мусорская, Т. Б.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки
Issue Date: 2024
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Цифровая трансформация – шаг в будущее : материалы V Междунар. науч.-практ. конф. молодых ученых, Минск, 2 окт. 2024 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: И. А. Карачун (гл. ред.), А. А. Королёва, Б. Н. Паньшин. – Минск : БГУ, 2024. – С. 364-368.
Abstract: В данной статье рассматривается влияние информационных систем на эффективность взаимодействия с клиентами. В статье описываются роль информационных технологий в повышении эффективности взаимодействия с клиентами, соответствующие информационные системы. Приводятся примеры влияния внедрения информационных систем на улучшение клиентского сервиса компаний Starbucks, Amazon, Airbnb. В заключение подчеркивается важность активного внедрения различных информационных систем для повышения эффективности взаимодействия с клиентами
Abstract (in another language): This article examines the impact of information systems on the effectiveness of customer interaction. The article describes the role of information technology in improving the efficiency of interaction with customers, corresponding information systems. Examples of the impact of the introduction of information systems on improving the customer service of Starbucks, Amazon, and Airbnb companies are given. In conclusion, the importance of the active implementation of various information systems to improve the effectiveness of customer interaction is emphasized
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/334674
ISBN: 978-985-881-704-6
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2024. Цифровая трансформация – шаг в будущее

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
364-368.pdf221,11 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.