Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/327318
Title: Реализация принципов безотходного производства и эффективные методы использования вторичного сырья в пищевой промышленности Республики Беларусь
Other Titles: Implementation of the principles of waste-free production and effective methods of using secondary raw materials in the food industry of the Republic of Belarus / K. R. Sokolyuk, I. D. Lavrovsky
Authors: Соколюк, К. Р.
Лавровский, И. Д.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки
ЭБ БГУ::МЕЖОТРАСЛЕВЫЕ ПРОБЛЕМЫ::Охрана окружающей среды. Экология человека
ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Пищевая промышленность
Issue Date: 2024
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Современные проблемы обеспечения экономической безопасности : материалы II Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 25 апр. 2024 г. В 2 ч. Ч. 2 / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: А. А. Королёва (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2024. – С. 241-245.
Abstract: В данной статье рассматривается проблема отходов производства в пищевой промышленности Республики Беларусь, а также реализация принципов безотходного производства и эффективные методы использования вторичного сырья
Abstract (in another language): This article deals with the problem of production waste in the food industry of the Republic of Belarus, as well as the realization of the principles of waste-free production and effective methods of using secondary raw materials
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/327318
ISBN: 978-985-881-687-2
978-985-881-689-6 (ч. 2)
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2024. Современные проблемы обеспечения экономической безопасности

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
241-245.pdf533,58 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.