Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/309350
Title: | Применение искусственного интеллекта в бухгалтерском учете, аудите и экономическом анализе: взгляд студента |
Other Titles: | Application of artificial intelligence in accounting, audit and economic analysis: student's point of view / K. M. Solovyova, Y. V. Filatova |
Authors: | Соловьёва, К. М. Филатова, Ю. В. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Кибернетика |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Минск : БГУ |
Citation: | Цифровая трансформация – шаг в будущее : материалы IV Междунар. науч.-практ. конф. молодых ученых, Минск, 13 окт. 2023 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: И. А. Карачун (гл. ред.), А. А. Королёва, Б. Н. Паньшин. – Минск : БГУ, 2023. – С. 617-621. |
Abstract: | В статье рассматриваются способы использования искусственного интеллекта в области бухгалтерского учета, анализа и аудита. Дано авторское определение "искусственного интеллекта. Обобщены результаты опроса студентов об осведомленности в этой области. Статья содержит описание практических возможностей применения технологии искусственного интеллекта в профессиональную сферу |
Abstract (in another language): | The article discusses the ways of using artificial intelligence in the field of accounting, analysis and audit. The author's definition of "artificial intelligence. The results of a survey of students on awareness in this area are summarized. The article describes the practical possibilities of using artificial intelligence technology in the professional sphere |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/309350 |
ISBN: | 978-985-881-547-9 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2023. Цифровая трансформация – шаг в будущее |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
617-621.pdf | 339,03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.