Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/303874
Title: | Налоговое администрирование при трансферном ценообразовании в условиях цифровизации государственного управлении |
Other Titles: | Tax administration in transfer pricing in the context of digitalization of economy / N. V. Khashkovsky |
Authors: | Хашковский, Н. В. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Государство и право. Юридические науки ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Минск : БГУ |
Citation: | Совершенствование механизма государственного управления в условиях цифровизации общества и государства : материалы междунар. круглого стола, Респ. Беларусь, Минск, 29 сент. 2023 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: В. С. Михайловский (гл. ред.), А. В. Шидловский, Н. М. Шевко. – Минск : БГУ, 2023. – С. 189-195. |
Abstract: | Статья посвящена кратким характеристикам форм налогового администрирования и порядку их реализации при трансфертном ценообразовании с использованием информационно-коммуникационных технологий. В статье предложены пути совершенствования использования налоговыми органами информационных технологий при трансфертном ценообразовании |
Abstract (in another language): | The article is devoted to the brief description of the forms of tax administration and the order of their implementation in transfer pricing with the use of information and communication technologies. The article suggests the ways of optimization and improvement of the use of information and communication technologies by tax authorities in transfer pricing |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/303874 |
ISBN: | 978-985-881-515-8 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2023. Совершенствование механизма государственного управления в условиях цифровизации общества и государства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
189-195.pdf | 666,08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.