Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/299627
Title: Формально-эстетическая функция продуктов дизайна в методологии Оффенбахской школы формообразования
Other Titles: The formal aesthetic function of design products in the methodology of the Offenbach school of shaping / A. V. Lagoyko
Authors: Лагойко, Анастасия Викторовна
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Искусство. Искусствоведение
Issue Date: 2023
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Актуальные проблемы дизайна и дизайн-образования : материалы VII Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 20–21 апр. 2023 г. / Белорус. гос. ун-т ; науч. ред. Х. С. Гафаров; редкол.: Н. Ю. Фролова (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2023. – С. 128-142.
Abstract: Статья посвящена анализу формально-эстетической функции продуктов дизайна в методологии Оффенбахской школы формообразования. Данная функция является частью теории языка продукта, которая берет свое начало разработках, начатых Йохеном Гросом в Ульме. В статье рассматривается историческая, теоретическая и методическая часть формальной эстетики дизайна
Abstract (in another language): The article is devoted to the analysis of the formal and aesthetic function of design products in the methodology of the Offenbach University of Art and Design. This feature is part of the product language theory, which has its origins in the developments started by Jochen Gros in Ulm. The article deals with the historical, theoretical and methodological part of the formal aesthetics of design
Description: Раздел 3. Теоретические и методологические основы дизайн-образования
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/299627
ISBN: 978-985-881-474-8
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2023. Актуальные проблемы дизайна и дизайн-образования

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
128-142.pdf280,81 kBAdobe PDFView/Open
354-359.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.