Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/289204
Title: Фотография в медиа: тактильно-кинестетический аспект
Other Titles: Photography in the media: tactile-kinesthetic aspect / Ye. A. Gurtovaya
Authors: Гуртовая, Е. А.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Массовая коммуникация. Журналистика. Средства массовой информации
Issue Date: 2022
Publisher: Мінск : БДУ
Citation: Журналістыка – 2022: стан, праблемы і перспектывы : матэрыялы 24-й Міжнар. навук.-практ. канф., Мінск, 3 лістап. 2022 г. / Беларус. дзярж. ун-т ; рэдкал.: Л. Р. Хмель (гал. рэд.) [i iнш.]. – Мінск : БДУ, 2022. – С. 31-34.
Abstract: Цель исследования состоит в выявлении значимости тактильной сенсорной модальности при восприятии визуальной информации в медиа. Приводятся примеры из печатной прессы и цифровой медиасреды, иллюстрирующие роль тактильных ощущений в коммуникации. Выдвигается гипотеза, что тактильные ощущения трансформируют язык современной фотографии, повышают вовлеченность реципиента в медиапроцесс
Abstract (in another language): The purpose of the study is to identify the significance of tactile sensory modality in the perception of visual information in the media. There are examples from the print press and the digital media environment, illustrating the role of tactile sensations in communication. A hypothesis is put forward that tactile sensations transform the language of modern photography and increase the recipient’s involvement in the media process
Description: Частка I. Журналістыка на сучасным этапе: гісторыя, тэорыя, практыка. Раздзел I. Журналістыка ва ўмовах лічбавізацыі медыяпрасторы
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/289204
ISBN: 978-985-881-433-5
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2022. Журналістыка – 2022: стан, праблемы і перспектывы

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31-34.pdf862,01 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.