Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/288562
Title: О структуре информационной системы распределенной обработки информации для улучшения качества гальванических покрытий
Other Titles: On the structure of the information system of distributed information processing to improve the quality of electroplated coatings / I.Yu. Pchelintseva
Authors: Пчелинцева, И. Ю.
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Кибернетика
ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Математика
Issue Date: 2022
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Информационные системы и технологии = Information Systems and Technologies : материалы междунар. науч. конгресса по информатике. В 3 ч. Ч. 2, Респ. Беларусь, Минск, 27–28 окт. 2022 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: С. В. Абламейко (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2022. – С. 329-334.
Abstract: В статье рассматривается информационная система для решения задачи минимизации неравномерности гальванических покрытий на плоских деталях в распределенной компьютерной среде. Описан вычислительный эксперимент, реализованный на кластере из 3-х и 4-х вычислительных узлов. Приведено сравнение использования вычислительных ресурсов кластера при минимальной неравномерной загрузке узлов
Abstract (in another language): In the article, the author considers an information system for solving the problem of minimizing the unevenness of electroplating coatings on flat parts in a distributed computer environment. A computational experiment implemented on a cluster of 3 and 4 nodes is described. A comparison of the use of computing resources of the cluster with a minimum uneven load of nodes is given
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/288562
ISBN: 978-985-881-425-0 (ч. 2); ISBN 978-985-881-427-4
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2022. Информационные системы и технологии

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
329-334.pdf385,68 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.