Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/287703
Title: | Участие КНР в деятельности группы Всемирного Банка и ФАО |
Other Titles: | Participation of China in the activities of the (World Bank Group and FAO) / Sun FeiXue |
Authors: | Сунь Фэйсюе |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Минск : БГУ |
Citation: | Международные отношения: история, теория, практика : материалы ХII науч.-практ. конф. молодых ученых фак. междунар. отношений Белорус. гос. ун-та, Минск, 3 февр. 2022 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: Е. А. Достанко (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2022. – С. 577-582. |
Abstract: | В начале ХХІ в. Китайская Народная Республика активизировала деятельность в Группе Всемирного банка (ГВБ) и Организации по сельскому хозяйству и продовольствию (ФАО). В статье кратко рассмотрены основные моменты участия КНР в деятельности этих специализированных учреждений ООН и показана возрастающая роль страны в их работе, направленной на укрепление мировой финансовой системы и продовольственной безопасности |
Abstract (in another language): | At the beginning of the 21st century, the People's Republic of China intensified its activities in the World Bank Group (WBG) and the Food and Agriculture Organization (FAO). The article briefly discusses the main points of PRC's participation in the activities of these specialized UN agencies and shows the country's increasing role in their work aimed at strengthening the global financial system and food security |
Description: | Секция 8. Китай в современном мире |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/287703 |
ISBN: | 978-985-881-266-9 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2022. Международные отношения: история, теория, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
577-582.pdf | 316,77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.