Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/284460
Title: | Сравнение результатов использования некоторых методик оценки платежеспособности организации |
Other Titles: | Comparison of the results of using some methods for assessing the solvency of an organization / A. Egorov, N. Rachkovskij |
Authors: | Егоров, А. В. Рачковский, Н. Н. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Минск : Институт бизнеса БГУ |
Citation: | Бизнес. Образование. Экономика : Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 7–8 апр. 2022 г. : сб. ст. / редкол.: В. В. Манкевич [и др.]. – Минск : Институт бизнеса БГУ, 2022. – С. 371-375. |
Abstract: | В статье проводится сравнительный анализ результатов использования различных методик оценки платежеспособности организации: разработанной авторами методики оценки вероятности выполнения организацией платежных обязательств; официальной национальной методики оценки платежеспособности организации; методики оценки кредитоспособности организации ПАО «Сбербанк России»; методики Д. Дюрана |
Abstract (in another language): | The article provides a comparative analysis of the results of using various methods for assessing the solvency of an organization: the methodology developed by the authors for assessing the probability of an organization fulfilling payment obligations; official national methodology for assessing the solvency of an organization; methods for assessing the creditworthiness of an organization of PJSC Sberbank of Russia; methods of D. Duran |
Description: | 4. Социально-экономический и финансовый механизмы цифрового развития |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/284460 |
ISBN: | 978-985-7214-58-7 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2022. Бизнес. Образование. Экономика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
371-375.pdf | 314,88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.