Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/284408
Title: Микроэкономический анализ в условиях цифровизации
Other Titles: Microeconomic analysis in the context of digitailization / A. Kunyavskii, O. Balabanovich
Authors: Кунявский, А. М.
Балабанович, О. А.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки
Issue Date: 2022
Publisher: Минск : Институт бизнеса БГУ
Citation: Бизнес. Образование. Экономика : Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 7–8 апр. 2022 г. : сб. ст. / редкол.: В. В. Манкевич [и др.]. – Минск : Институт бизнеса БГУ, 2022. – С. 164-168.
Abstract: В докладе представлены характеристики микроэкономического анализа как сферы деятельности и как учебной дисциплины магистратуры всех специальностей экономического образования. Обосновываются погрешности учебных программ с точки зрения соответствия реальной хозяйственной практике. На методологическом уровне анализируется современный хозяйственный механизм с особенностями цифровой экономики и его воздействие на рынок труда и образовательный процесс
Abstract (in another language): The report presents the characteristics of microeconomic analysis as a field of activity and as an academic discipline of the master’s program in all specialties of economic education. The errors of training programs are substantiated from the point of view of compliance with real economic practice. The modern economic mechanism with the features of the digital economy and its impact on the labor market and the educational process are analyzed on the methodological level
Description: 2. Информационные системы и технологии в экономике, образовании и бизнесе
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/284408
ISBN: 978-985-7214-58-7
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2022. Бизнес. Образование. Экономика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
164-168.pdf310,14 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.