Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/280410
Title: | Развитие инновационного предпринимательства на основе кластерного подхода в условиях цифровизации |
Other Titles: | Development of innovative entrepreneurship on the basis of the cluster approach in the conditions of digitalization / Y. G. Vailunova, G. A. Yasheva |
Authors: | Вайлунова, Ю. Г. Яшева, Г. А. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Минск : БГУ |
Citation: | Тенденции экономического развития в XXI веке : материалы IV Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 1 марта 2022 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: А. А. Королёва (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2022. – С. 479-482. |
Abstract: | Развитие инновационного предпринимательства вносит значимый вклад в устойчивый рост региональной экономики. В статье проведен анализ инновационной деятельности субъектов МСП. Обоснован кластерный подход к развитию инновационного предпринимательства. Разработаны направления стимулирования создания инновационных кластеров в контексте цифровизации для субъектов МСП |
Abstract (in another language): | The development of innovative entrepreneurship makes a significant contribution to the sustainable growth of the regional economy. The analysis of innovative activity of SMEs is carried out in the article. The cluster approach to the development of innovative entrepreneurship is justified. Directions for stimulating the creation of innovative clusters in the context of digitalization for SMEs have been developed |
Description: | Секция 5. Цифровая трансформация в бизнесе, образовании и социальной сфере |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/280410 |
ISBN: | 978-985-881-271-3 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2022. Тенденции экономического развития в XXI веке |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
479-482.pdf | 270,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.