Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/280394
Title: | Особенности функционирования организаций пищевой промышленности в условиях глобализации |
Other Titles: | The distinguishing features of food enterprises in conditions of globalization / M. V. Solodukha |
Authors: | Солодуха, М. В. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Пищевая промышленность |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Минск : БГУ |
Citation: | Тенденции экономического развития в XXI веке : материалы IV Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 1 марта 2022 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: А. А. Королёва (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2022. – С. 438-440. |
Abstract: | Статья посвящена особенностям функционирования организаций пищевой промышленности на мировом рынке в условиях глобализации. Рассмотрены тенденции развития транснациональных корпораций в продовольственной сфере |
Abstract (in another language): | The article is devoted to features of functioning of food enterprises on the world market in the terms of globalization. The tendencies of transnational corporations development in food industry is examined |
Description: | Секция 4. Менеджмент XXI века: проблемы и перспективы развития |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/280394 |
ISBN: | 978-985-881-271-3 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2022. Тенденции экономического развития в XXI веке |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
438-440.pdf | 235,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.