Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/280394
Title: Особенности функционирования организаций пищевой промышленности в условиях глобализации
Other Titles: The distinguishing features of food enterprises in conditions of globalization / M. V. Solodukha
Authors: Солодуха, М. В.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки
ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Пищевая промышленность
Issue Date: 2022
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Тенденции экономического развития в XXI веке : материалы IV Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 1 марта 2022 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: А. А. Королёва (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2022. – С. 438-440.
Abstract: Статья посвящена особенностям функционирования организаций пищевой промышленности на мировом рынке в условиях глобализации. Рассмотрены тенденции развития транснациональных корпораций в продовольственной сфере
Abstract (in another language): The article is devoted to features of functioning of food enterprises on the world market in the terms of globalization. The tendencies of transnational corporations development in food industry is examined
Description: Секция 4. Менеджмент XXI века: проблемы и перспективы развития
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/280394
ISBN: 978-985-881-271-3
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2022. Тенденции экономического развития в XXI веке

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
438-440.pdf235,79 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.