Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/277730
Title: Современные проблемы, выгоды и риски вступления Республики Беларусь во Всемирную торговую организацию в контексте обеспечения экономической безопасности страны
Other Titles: Modern problems, benefits and risks of Belarus’ accession to the World Trade Organisation in the context of ensuring the economic security of the Republic of Belarus / A. P. Khlebakazau, V. V. Hralka
Authors: Хлебоказов, А. П.
Гралько, В. В.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки
ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Государство и право. Юридические науки
ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Прочие отрасли экономики
Issue Date: 2021
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Журнал Белорусского государственного университета. Экономика = Journal of the Belarusian State University. Economics. - 2021. - № 2. - С. 92-97
Abstract: Рассмотрены основные принципы и современное состояние функционирования Всемирной торговой организации как международного института. Описаны предпринятые меры по вступлению Беларуси во Всемирную торговую организацию и проанализированы ожидаемые выгоды и риски с учетом членства Беларуси в ЕАЭС и в контексте обеспечения экономической безопасности страны.
Abstract (in another language): The article discusses the basic principles and the current state of functioning of the World Trade Organisation as an international institution. The measures taken for Belarus’ accession to the World Trade Organisation are described and the expected benefits and risks are analysed, taking into account Belarus’ membership in the EAEU in the context of ensuring the economic security of the Republic of Belarus.
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/277730
ISSN: 2520-6206
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2021, №2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
92-97.pdf369,26 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.