Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/269905
Title: Структура информации при проведении комплексной оценки ущерба от пожаров
Other Titles: Information structure for a comprehensive fire damage assessment / I. Oparin, A. Yashin
Authors: Опарин, И. Д.
Яшин, А. А.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки
Issue Date: 2021
Publisher: Минск : Институт бизнеса БГУ
Citation: Бизнес. Образование. Экономика : Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 1–2 апр. 2021 г. : сб. ст. / редкол.: В. В. Манкевич [и др.]. – Минск : Институт бизнеса БГУ, 2021. – С. 193-196.
Abstract: Настоящее исследование является частью научно-практической работы по созданию комплексной методики оценки ущерба от пожаров. Исследование раскрывает вопросы определения структуры информации при проведении комплексной оценки ущерба от пожаров. В ходе исследования выявлены основные блоки информации, необходимой для проведения комплексной оценки ущерба от пожаров. В работе определены основные виды информации, которые требуются для оценки комплексного ущерба от пожаров
Abstract (in another language): This study is part of scientific and practical work to create a comprehensive methodology for assessing damage from fires. The study reveals the issues of determining the structure of information when conducting a comprehensive assessment of damage from fires. The study identified the main blocks of information required for a comprehensive assessment of damage from fires. The paper identifies the main types of information that are required to assess the complex damage from fires
Description: 2. Информационные системы и технологии в экономике, образовании и бизнесе
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/269905
ISBN: 978-985-7214-47-1
Appears in Collections:2021. Бизнес. Образование. Экономика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
193-196.pdf350,66 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.