Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/267976
Title: Мониторинг рабочего времени менеджеров среднего звена: методический аспект
Other Titles: Monitoring working hours of middle-range managers: a methodological aspect / N. V. Makovskaya
Authors: Маковская, Н. В.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки
ЭБ БГУ::МЕЖОТРАСЛЕВЫЕ ПРОБЛЕМЫ::Организация и управление
Issue Date: 2021
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Тенденции экономического развития в XXI веке : материалы III Междунар. науч. конф., Минск, 1 марта 2021 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: А. А. Королёва (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2021. – С. 104-106.
Abstract: Представлены методические подходы к оценке и анализу формирования и использования рабочего времени менеджеров. Данные подходы учитывают специфику менеджерального труда, которая связана с особенностями использования рабочего времени данной категории работников. Результатом такой оценки станет определение адекватных инструментов управления и влияния на производительность труда менеджеров и на формирование уровня их заработной платы
Abstract (in another language): The methodological approaches to the assessment and analysis of the formation and use of managers' working time are presented. These approaches take into account the specifics of managerial work, which is associated with the peculiarities of using the working time of this category of workers. The result of such an assessment will be the definition of adequate management tools and influence on the productivity of managers and on the formation of their wages
Description: Секция 1. Институты социально-экономического развития: актуальная практика и теория
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/267976
ISBN: 978-985-881-220-1
Appears in Collections:2021. Тенденции экономического развития в XXI веке

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104-106.pdf219,6 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.