Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/267781| Title: | Сравнительный анализ основных методик оценки кредитоспособности корпоративных клиентов банка |
| Other Titles: | Comparative analysis of the main methods of assessing the creditworthiness of the bank's corporate clients / O. V. Budritsova |
| Authors: | Будрицова, О. В. |
| Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Минск : БГУ |
| Citation: | Тенденции экономического развития в XXI веке : материалы III Междунар. науч. конф., Минск, 1 марта 2021 г. / Белорус. гос. ун-т ; редкол.: А. А. Королёва (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2021. – С. 395-398. |
| Abstract: | Оценка банком кредитоспособности корпоративных клиентов является одним из способов снижения кредитного риска. В отечественной и зарубежной практике разработано значительное количество методик оценки кредитоспособности. В статье проведен сравнительный анализ используемых методик оценки кредитоспособности корпоративных клиентов банка, выявлены их достоинства и недостатки |
| Abstract (in another language): | The bank’s assessment of the creditworthiness of corporate clients is one of the ways to minimize credit risk. In national and foreign practice, a significant number of methods for assessing creditworthiness have been developed. A comparative analysis of the main methods of assessing the creditworthiness of the bank’s corporate clients is presented in the article as well as their advantages and disadvantages are identified |
| Description: | Секция 3. Банковский бизнес и финансовая экономика: глобальные тренды и перспективы развития |
| URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/267781 |
| ISBN: | 978-985-881-220-1 |
| Appears in Collections: | 2021. Тенденции экономического развития в XXI веке |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 395-398.pdf | 254,94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

