Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/254718| Title: | Влияние бензидина и его производных на активность ферментов антиоксидантной системы печени крыс |
| Authors: | Ломоносова, Е. Е. Курченко, В. П. Пикулев, А. Т. |
| Keywords: | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология |
| Issue Date: | 1991 |
| Publisher: | Минск : Университетское |
| Citation: | Вестник Белорусского государственного университета имени В. И. Ленина. Сер. 2, Химия. Биология. География. – 1991. – № 3. – С. 32-35. |
| URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/254718 |
| ISSN: | 0372-5340 |
| Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
| Appears in Collections: | 1991, №3 (октябрь) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

