Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/251295
Title: Технологии переработки стойких органических загрязнителей
Other Titles: Technologies for processing persistent organic pollutants / N. Kononchuk, I. Narkevich
Authors: Конончук, Н. А.
Наркевич, И. П.
Keywords: ЭБ БГУ::МЕЖОТРАСЛЕВЫЕ ПРОБЛЕМЫ::Охрана окружающей среды. Экология человека
Issue Date: 2020
Publisher: Минск : ИВЦ Минфина
Citation: Сахаровские чтения 2020 года: экологические проблемы XXI века = Sakharov readings 2020 : environmental problems of the XXI century : материалы 20-й международной научной конференции, 21–22 мая 2020 г., г. Минск, Республика Беларусь : в 2 ч. / Междунар. гос. экол. ин-т им. А. Д. Сахарова Бел. гос. ун-та; редкол.: А. Н. Батян [и др.]; под ред. д-ра ф.-м. н., проф. С. А. Маскевича, к. т. н., доцента М. Г. Герменчук. – Минск : ИВЦ Минфина, 2020. – Ч. 2. – С. 379-382.
Abstract: Проведено изучение проблематики использования стойких органических загрязнителей. Рассмотрено влияние стойких органических загрязнителей на окружающую среду. Изучены перспективные методы переработки стойких органических загрязнителей. Выявлено, что для наибольшей эффективности очистки необходимо использование нескольких технологий
Abstract (in another language): The problem of using persistent organic pollutants has been studied. The influence of persistent organic pollutants on the environment is considered. Advanced methods for processing persistent organic pollutants have been studied. It was found that in order to achieve the highest cleaning efficiency, several technologies must be used
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/251295
ISBN: 978-985-880-055-0 (ч.2); 978-985-880-053-6 (общ.)
DOI: https://doi.org/10.46646/SAKH-2020-2-379-382
Appears in Collections:2020. Сахаровские чтения 2020 года: экологические проблемы XXI века

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
379-382.pdf315,28 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.