Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/234176
Title: Формирование здорового образа жизни у студентов 1 курса
Other Titles: Forming healthy lifestyle among first-year students / Kovalevskaya V.A., Ushakova N.V.
Authors: Ковалевская, В. А.
Ушакова, Н. В.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Народное образование. Педагогика
ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Физическая культура и спорт
Issue Date: 2019
Publisher: Минск : ИВЦ Минфина
Citation: Актуальные проблемы гуманитарного образования : материалы VI Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 17–18 окт. 2019 г. / редкол. : С.А. Важник (отв. ред.) [и др.]. – Минск : ИВЦ Минфина, 2019. – С. 156-161.
Abstract: В статье подчеркивается важность формирования здорового образа жизни у студентов, начиная с 1 курса. Рассматриваются возможности формирования здоровых привычек жизнедеятельности в процессе изучения иностранного языка на примере дисциплины «Практика устной и письменной речи английского языка». Также освещается участие студентов в волонтерском движении БГУ.
Abstract (in another language): The article emphasizes the importance of forming a healthy lifestyle among students, starting from their 1st year at University. The article discusses the possibility of forming healthy habits of life in the process of learning a foreign language on the example of the discipline "English Speech and Written Practice." Students' participation in the volunteer movement of the Belarusian State University is also highlighted.
Description: Раздел 4. Теория и практика естественнонаучного знания в системе гуманитарного образования = Section 4. Theory and practice of scientific knowledge in humanitarian education system
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/234176
ISBN: 978-985-7224-82-1
Appears in Collections:2019. Актуальные проблемы гуманитарного образования

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
156-161.pdf458,26 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.