Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/231810
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Brinkevich, S. D. | - |
dc.contributor.author | Shadyro, O. I. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-07T12:45:18Z | - |
dc.date.available | 2019-10-07T12:45:18Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Bioorganic & Medicinal Chemistry Letters. – 2008. – V. 18. P. – 6448-6450. | ru |
dc.identifier.issn | 0960-894X/$ | - |
dc.identifier.uri | http://elib.bsu.by/handle/123456789/231810 | - |
dc.description.abstract | Effects of ascorbic acid and 5,6-O-isopropylidene-2,3-O-dimethylascorbic acid on final product formation in radiolysis of ethanol, aqueous solutions of ethanol, ethylene glycol, α-methylglycoside, maltose, α-glycerophosphate, and α-glucose phosphate were studied. It was found that ascorbic acid is able to suppress reactions involving various α-hydroxyl-containing carbon-centered radicals and depending on the experimental conditions can either oxidize or reduce α-hydroxyethyl radicals. | ru |
dc.language.iso | en | ru |
dc.subject | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химия | ru |
dc.title | The effects of ascorbic acid on homolytic processes involving α-hydroxyl-containing carbon-centered radicals | ru |
dc.type | article | ru |
dc.rights.license | CC BY 4.0 | ru |
dc.identifier.DOI | 10.1016/j.bmcl.2008.10.073 | - |
Располагается в коллекциях: | Статьи химического факультета |
Полный текст документа:
Нет файлов, ассоциированных с этим документом.
Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.