Logo BSU

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ: https://elib.bsu.by/handle/123456789/231810
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorBrinkevich, S. D.-
dc.contributor.authorShadyro, O. I.-
dc.date.accessioned2019-10-07T12:45:18Z-
dc.date.available2019-10-07T12:45:18Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationBioorganic & Medicinal Chemistry Letters. – 2008. – V. 18. P. – 6448-6450.ru
dc.identifier.issn0960-894X/$-
dc.identifier.urihttp://elib.bsu.by/handle/123456789/231810-
dc.description.abstractEffects of ascorbic acid and 5,6-O-isopropylidene-2,3-O-dimethylascorbic acid on final product formation in radiolysis of ethanol, aqueous solutions of ethanol, ethylene glycol, α-methylglycoside, maltose, α-glycerophosphate, and α-glucose phosphate were studied. It was found that ascorbic acid is able to suppress reactions involving various α-hydroxyl-containing carbon-centered radicals and depending on the experimental conditions can either oxidize or reduce α-hydroxyethyl radicals.ru
dc.language.isoenru
dc.subjectЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химияru
dc.titleThe effects of ascorbic acid on homolytic processes involving α-hydroxyl-containing carbon-centered radicalsru
dc.typearticleru
dc.rights.licenseCC BY 4.0ru
dc.identifier.DOI10.1016/j.bmcl.2008.10.073-
Располагается в коллекциях:Статьи химического факультета

Полный текст документа:
Нет файлов, ассоциированных с этим документом.
Показать базовое описание документа Статистика Google Scholar



Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.