Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/225346
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОвсяникова, Л. В.-
dc.contributor.authorЧерепанова, А. В.-
dc.date.accessioned2019-07-30T08:10:04Z-
dc.date.available2019-07-30T08:10:04Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013" / редкол. : А. И. Жук (пред.) [и др.]. - Минск : Изд. центр БГУ, 2014. - С. 167.ru
dc.identifier.isbn978-985-553-227-0-
dc.identifier.urihttp://elib.bsu.by/handle/123456789/225346-
dc.description.abstractThe article is devoted to development of technology and recipes of juice drinks with added ginger juice as a functional additiveru
dc.language.isoruru
dc.publisherМинск : Изд. центр БГУru
dc.titleИзучение возможности использования имбиря при производстве сокосодержащих напитковru
dc.typearticleru
Appears in Collections:Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
167.pdf323,23 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.