Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/225346
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Овсяникова, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Черепанова, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-30T08:10:04Z | - |
dc.date.available | 2019-07-30T08:10:04Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013" / редкол. : А. И. Жук (пред.) [и др.]. - Минск : Изд. центр БГУ, 2014. - С. 167. | ru |
dc.identifier.isbn | 978-985-553-227-0 | - |
dc.identifier.uri | http://elib.bsu.by/handle/123456789/225346 | - |
dc.description.abstract | The article is devoted to development of technology and recipes of juice drinks with added ginger juice as a functional additive | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Минск : Изд. центр БГУ | ru |
dc.title | Изучение возможности использования имбиря при производстве сокосодержащих напитков | ru |
dc.type | article | ru |
Appears in Collections: | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.