Logo BSU

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ: https://elib.bsu.by/handle/123456789/225206
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБорисенко, Е. В.-
dc.contributor.authorМикулич, Н. В.-
dc.contributor.authorШуляк, Т. Л.-
dc.contributor.authorСкокова, О. И.-
dc.date.accessioned2019-07-29T09:11:56Z-
dc.date.available2019-07-29T09:11:56Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013" / редкол. : А. И. Жук (пред.) [и др.]. - Минск : Изд. центр БГУ, 2014. - С. 108-109.ru
dc.identifier.isbn978-985-553-227-0-
dc.identifier.urihttp://elib.bsu.by/handle/123456789/225206-
dc.description.abstractIn this paper there were studied the most promising compositions of lactobacilli and bifidobacteria strains that can be included in the composition of bacterial probiotic preparation for the production of fermented dairy products of functional pur109 pose. The technology of dairy products such as yogurt with using of different starter population and probiotic bacterial preparation on the basis of acid resistant strains of bifido- and lactic acid bacteria was developed. The technological parameters of production, providing of high quality products, were obtainedru
dc.language.isoruru
dc.publisherМинск : Изд. центр БГУru
dc.titleРазработка технологии пробиотического кисломолочного продуктаru
dc.typearticleru
Располагается в коллекциях:Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2013"

Полный текст документа:
Файл Описание РазмерФормат 
108-109.pdf335,12 kBAdobe PDFОткрыть
Показать базовое описание документа Статистика Google Scholar



Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.