Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/224579
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волк, Т. З. | - |
dc.contributor.author | Соколов, Ю. А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-22T09:05:03Z | - |
dc.date.available | 2019-07-22T09:05:03Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь «НИРС 2012» / редкол.: А. И. Жук (пред.) [и др.] – Минск : Изд. центр БГУ, 2013. – С. 304. | ru |
dc.identifier.isbn | 978-985-553-139-6 | - |
dc.identifier.uri | http://elib.bsu.by/handle/123456789/224579 | - |
dc.description.abstract | As a matter of fact, the balanced nutrition is a basis of primary preventive maintenance of professional diseases. It was established, that the nutrition of the pilots was characterized by the superfluous maintenance of energy (p<0,01), fats (p<0,05) and proteins. Also it was revealed the insufficient level of vegetative fats (p<0,01). These features are one of major factors of risk of premature disqualification of pilots | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Минск : Изд. центр БГУ | ru |
dc.title | Оценка фактического питания летного состава | ru |
dc.type | article | ru |
Располагается в коллекциях: | Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2012" |
Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.