Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/224512
Title: Исследование процессов измельчения и классификации пищевых материалов
Authors: Никитин, И. Н.
Махлов, Р. В.
Киркор, М. А.
Issue Date: 2013
Publisher: Минск : Изд. центр БГУ
Citation: Сборник научных работ студентов Республики Беларусь «НИРС 2012» / редкол.: А. И. Жук (пред.) [и др.] – Минск : Изд. центр БГУ, 2013. – С. 275-276.
Abstract: In work results of experimental researches of processes of crushing and classification of food materials are presented. Experimental data are processed in the form of the dependences connecting qualitative characteristics of processes (degree of crushing and quality of classification) with physical properties of materials and kinematic parametres
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/224512
ISBN: 978-985-553-139-6
Appears in Collections:Сборник научных работ студентов Республики Беларусь "НИРС 2012"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
275-276.pdf347,94 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.