Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/219621
Title: Валовая добавленная стоимость в процессе цифровой трансформации обрабатывающей промышленности Республики Беларусь
Other Titles: The total value-added in the process of digital transformation of the manufacturing industry of the Republic of Belarus
Authors: Зубрицкая, Инесса Анатольевна
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Экономика и экономические науки
Issue Date: 2019
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Женщины-ученые Беларуси и Китая : материалы международной научно-практической конференции, Минск, 15 марта 2019 г. / БГУ ; [редкол.: И. В. Казакова, И. В. Олюнина (отв. ред.)]. – Минск : БГУ, 2019. – С. 29-32.
Abstract: Систематизированы основные аспекты формирования добавленной стоимости высокотехнологичной и наукоемкой промышленной продукции при осуществлении цифровой трансформации обрабатывающей промышленности. Выделены ключевые измеримые количественные индикаторы стратегии цифровых преобразований промышленного производства при цифровой трансформации обрабатывающей промышленности Республики Беларусь, качественное наполнение цепочки создания стоимости высокотехнологичной и наукоемкой продукции.
Abstract (in another language): The main aspects of the formation of added value of high-tech and knowledge-intensive industrial products in the implementation of digital transformation of the manufacturing industry are systematized. The key measurable quantitative indicators of the strategy of digital transformation of industrial production in the digital transformation of the manufacturing industry of the Republic of Belarus, the qualitative filling of the value chain of high-tech and knowledge-intensive products are identified.
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/219621
Registration number: №005524042019, Деп. в БГУ 24.04.2019
Appears in Collections:2019. Женщины-ученые Беларуси и Китая

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29-32.pdf239,58 kBAdobe PDFView/Open


PlumX

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.