Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/211640
Title: Эвалюцыя традыцый харчавання беларусаў у XIX–XX стст. / Т. А. Навагродскі.
Authors: Навагродскі, Тадэвуш Антонавіч
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::История. Исторические науки
ЭБ БГУ::ГРАМАДСКІЯ НАВУКІ::Гісторыя. Гістарычныя навукі
Issue Date: 2015
Publisher: Мінск : БДУ
Abstract: На аснове разнастайных крыніц, фальклорна-этна графічнай літаратуры і матэрыялаў палявых этнаграфічных даследаванняў, сабраных аўтарам у экспедыцыях на працягу 1992–2014 гг. ва ўсіх гістарычна-этнаграфічных рэгіёнах Беларусі, даследаваны традыцыі харчавання беларускага этнасу, выдзелены і прааналізаваны састаўныя часткі культуры харчавання, паказаны змены, якія адбыліся ў ХХ ст. пад уплывам шэрагу фактараў.
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/211640
ISBN: 978-985-566-164-2
Appears in Collections:Монографии исторического факультета

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Navagradski1.pdf6 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.