Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/185321
Title: Исследование качественных характеристик и органолептических свойств шоколада
Other Titles: Study of qualitative characteristics and organoleptic properties of chocolate / V. Kastsiuk, O. Tratsiakova
Authors: Костюк, В. И.
Третьякова, О. М.
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология
Issue Date: 2017
Publisher: Минск : БГУ
Citation: Биологическая осень 2017 : к Году науки в Беларуси : тезисы докладов Международной научной конференции молодых ученых, 9 ноября 2017 г, Минск, Беларусь / БГУ, Биологический фак., Совет молодых ученых ; редкол.: В. В. Лысак (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2017. – С. 189-191.
Description: Секция 3. Биоразнообразие, особенности биологии и культивирования растений
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/185321
Registration number: Деп. в БГУ 08.11.2017, № 008508112017
Appears in Collections:2017. Биологическая осень 2017 (к Году науки в Беларуси)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
189-191.pdf282,53 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.