Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/185321
Title: | Исследование качественных характеристик и органолептических свойств шоколада |
Other Titles: | Study of qualitative characteristics and organoleptic properties of chocolate / V. Kastsiuk, O. Tratsiakova |
Authors: | Костюк, В. И. Третьякова, О. М. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Минск : БГУ |
Citation: | Биологическая осень 2017 : к Году науки в Беларуси : тезисы докладов Международной научной конференции молодых ученых, 9 ноября 2017 г, Минск, Беларусь / БГУ, Биологический фак., Совет молодых ученых ; редкол.: В. В. Лысак (гл. ред.) [и др.]. – Минск : БГУ, 2017. – С. 189-191. |
Description: | Секция 3. Биоразнообразие, особенности биологии и культивирования растений |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/185321 |
Registration number: | Деп. в БГУ 08.11.2017, № 008508112017 |
Appears in Collections: | 2017. Биологическая осень 2017 (к Году науки в Беларуси) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
189-191.pdf | 282,53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.