Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/172595Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ponomarev, D. A. | - |
| dc.contributor.author | Spitsyn, A. A. | - |
| dc.contributor.author | Maksimuk, Yu. V. | - |
| dc.contributor.author | Mettee, H. | - |
| dc.contributor.author | Gorelkin, E. V. | - |
| dc.date.accessioned | 2017-05-18T08:08:45Z | - |
| dc.date.available | 2017-05-18T08:08:45Z | - |
| dc.date.issued | 2015 | - |
| dc.identifier.citation | Химия растительного сырья. - 2015. - №3. - С. 213–214. | ru |
| dc.identifier.issn | 1029-5151; eISSN: 1029-5143 | - |
| dc.identifier.uri | http://elib.bsu.by/handle/123456789/172595 | - |
| dc.description.abstract | Fractional distillation of industrial wood pyrolitic tar in the temperature range 125–265 C was performed and highest heat of combustion for each fraction was determined by combustion bomb calorimetry. It was demonstrated that multidimentional analysis method could reveal a good correlation with p = 0,99 between calorific value and Near-IR-spectra characteristics which were recorded for each fraction. Application of this method to a large-scale production of wood pyrolytic biofuels could serve as a new analytic method for fuel calorific value determination | ru |
| dc.language.iso | en | ru |
| dc.publisher | Алтайский государственный университет | ru |
| dc.subject | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Физика | ru |
| dc.subject | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химия | ru |
| dc.title | Establishment of correlation between calorific value and IR-spectra characteristics of wood pyrolytic tars by multidimentional analysis method | ru |
| dc.type | journal article | ru |
| Располагается в коллекциях: | Статьи сотрудников НИИ ФХП | |
Полный текст документа:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 213–214.pdf | 60,37 kB | Adobe PDF | Открыть |
Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.

