Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/158755
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kvet, M. | - |
dc.contributor.author | Matiasko, K. | - |
dc.date.accessioned | 2016-10-18T11:28:13Z | - |
dc.date.available | 2016-10-18T11:28:13Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://elib.bsu.by/handle/123456789/158755 | - |
dc.description.abstract | Development of information systems were and still is influenced by the approaches and techniques for data management. In the past, there was only small data amount processed, however, nowadays, the data portions to be handled, managed and stored is significant delimited by the validity, thus it is necessary to store also historical and future valid data. In the environment of sensorical data processing, the problem is really massive. To get optimal or sub-optimal solution performance, parallel and distributed architectures should be developed. In this paper, we deal with the grouping techniques based on developed pointer layer and highlight its impact on performance. All performance characteristics are based on column level temporal architecture, which is performance resistant to different granularities of the changes. | ru |
dc.language.iso | en | ru |
dc.publisher | Minsk: Publishing Center of BSU | ru |
dc.subject | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Математика | ru |
dc.subject | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Информатика | ru |
dc.subject | ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Медицина и здравоохранение | ru |
dc.title | Sensorical aspect of the temporal data architecture -- pointer layer | ru |
dc.type | Article | ru |
Располагается в коллекциях: | 2016. PATTERN RECOGNITION AND INFORMATION PROCESSING (PRIP’2016) |
Полный текст документа:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kvet_Matiasko.pdf | 896,4 kB | Adobe PDF | Открыть |
Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.