Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/154006
Title: Пряности: знакомые незнакомцы
Other Titles: Spices: familiar strangers
Authors: Василевская, Елена Ивановна
Keywords: ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Пищевая промышленность
ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурология
Issue Date: 2016
Publisher: Минск : БГУ
Citation: София : электронный научно-просветительский журнал. - 2016. - № 1. - С. 96-102.
Abstract: Статья рассказывает об использовании специй и пряностей в кулинарии. Вкус создается десятками ингредиентов. Жить же с пряностями намного интереснее, чем без них. А так ли много в мире вещей, про которые можно сказать подобное? = The article tells about the use of herbs and spices in cooking. Taste created by dozens of ingredients. Living well with spices is much more interesting than without them. And there are many things in the world, about which one can say such a thing?
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/154006
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:2016, №1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
96-102.pdf596,44 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.