Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/108578
Title: Лингвокультурные особенности фразеологических единиц с гастрономическим компонентом (на материале немецкого языка)
Authors: Лапынина, О. Л.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Языкознание
Issue Date: 2014
Publisher: Минск
Citation: Мир языков: ракурс и перспектива : материалы V Междунар.- науч. практ. конф., Минск, 22 апреля 2014 г. / редкол.: Н.Н. Нижнева (отв. редактор) [и др.]. Том I. - Минск : БГУ, 2014. − С.86-93
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/108578
ISBN: 978-985-500-484-5
Appears in Collections:2014. Мир языков: ракурс и перспектива. Т. 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лапынина О.Л. ЛИНГВОКУЛЬТУРНЫЕ ОСОБЕННОСТИ.pdf333,62 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.