Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/284360
Title: | Интегрирование элементов образовательной концепции смешанного обучения в преподавании делового иностранного языка в Институте бизнеса БГУ |
Other Titles: | Integration of the elements of the educational concept of blended learning in teaching business foreign language in the School of Business of BSU / S. Ostapuk, T. Larina |
Authors: | Остапук, С. И. Ларина, Т. В. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Народное образование. Педагогика |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Минск : Институт бизнеса БГУ |
Citation: | Бизнес. Образование. Экономика : Междунар. науч.-практ. конф., Минск, 7–8 апр. 2022 г. : сб. ст. / редкол.: В. В. Манкевич [и др.]. – Минск : Институт бизнеса БГУ, 2022. – С. 601-603. |
Abstract: | В статье рассматривается определение смешанного обучения, анализируются его преимущества и недостатки. Авторы статьи описывают возможности реализации элементов смешанного обучения в процессе преподавания делового иностранного языка в Институте бизнеса БГУ в контексте современного подхода к становлению молодых профессионалов в условиях цифровой трансформации образования |
Abstract (in another language): | Under consideration is the concept of blended learning, its benefits and challenges. The article describes the scope for further implementing of elements of blended learning in Business Foreign language teaching in the School of Business of BSU in the context of modern approaches to the development of young professionals under the current conditions of digitalization of education |
Description: | 6. Гуманитарные аспекты современного бизнес-образования |
URI: | https://elib.bsu.by/handle/123456789/284360 |
ISBN: | 978-985-7214-58-7 |
Licence: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: | 2022. Бизнес. Образование. Экономика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
601-603.pdf | 351,16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.