Logo BSU

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ: https://elib.bsu.by/handle/123456789/53256
Заглавие документа: Архівы магнацкіх і шляхецкіх родаў на Беларусі: гісторыя, склад, пытанні эўрыстыкі і выкарыстання ў гістарычных даследаваннях. № ВД-595/р.
Другое заглавие: Вучэбная праграма ўстановы вышэйшай адукацыі па вучэбнай дысцыпліне для спецыяльнасці 1-23 01 13 Гісторыка-архівазнаўства (завочная форма)
Авторы: Латушкин, Андрей Николаевич
Тема: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::История. исторические науки
Дата публикации: 8-июл-2013
Издатель: Белорусский государственный университет
Аннотация: Мэты курса: паглыбленне ведаў, атрыманых пры ввывучэнні асноўных курсаў “Архівазнаўства” і “Крыніцазнаўства Беларусі” па праблеме прыватнаўласніцкіх архіваў Беларусі, фарміраванне ўяўлення аб адметнасці і гісторыка-культурнай каштоўнасці дадзенага тыпу архіўных збораў, а таксама авалоданне пытаннямі пошуку і выкарыстання гістарычнах крыніц, што ўваходзілі ў склад азначаных архіваў. Месца вучэбнай дысцыпліны ў сістэме падрыхтоўкі спецыяліста. Вучэбная праграма спецыяльнага курса “Архівы магнацкіх і шляхецкіх родаў на Беларусі: гісторыя, склад, пытанні эўрыстыкі і выкарыстання ў гістарычных даследаваннях” прызначана для студэнтаў 5 курса, што навучаюцца па спецыяльнасцям 1-23 01 13 Гісторыка-архівазнаўства і паглыбляе іх веды па гісторыі і арганізацыі архіўнай справы на Беларусі, асноўны матэрыял па якім выкладаецца ў межах курса “Архівазнаўства” на 1 і 2 курсах. Колькасць гадзін. Курс разлічаны на 14 лекцыйных гадзін. Устаноўка ў 9-сем. 5-га курса – 2 гадзіны. Форма выніковага кантролю ведаў – экзамен у 10-ым сем. 5 курса.
URI документа: http://elib.bsu.by/handle/123456789/53256
Располагается в коллекциях:Кафедра источниковедения (архив программ)

Полный текст документа:
Файл Описание РазмерФормат 
AMR_ZO-2013.pdf243,21 kBAdobe PDFОткрыть
Показать полное описание документа Статистика Google Scholar



Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.