Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/49334Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шеин, Валерий Николаевич | - |
| dc.contributor.author | Чжи, Ян | - |
| dc.date.accessioned | 2013-10-18T06:55:31Z | - |
| dc.date.available | 2013-10-18T06:55:31Z | - |
| dc.date.issued | 2012 | - |
| dc.identifier.citation | Веснік Беларускага дзяржаўнага універсітэта. Серыя 4, Філалогія. Журналістыка. Педагогіка. - Мінск : БДУ, 2012. -№2. - С. 81-84 | ru |
| dc.identifier.issn | 0372-5357 | - |
| dc.identifier.uri | http://elib.bsu.by/handle/123456789/49334 | - |
| dc.description.abstract | Показано, что в условиях рынка издание газет, журналов, вещательная деятельность в КНР во все большей степени становятся отраслями информационной индустрии, на которую в полной мере распространяются свойственные деловой деятельности требования и схемы производства, «привязанного» к потребностям рынка, а также стандарты эффективного менеджмента и маркетинга. = Under market conditions publication of newspapers, magazines, broadcasting activities in China are increasingly becoming branches of the information industry, which is fully subject to the requirements of typical business activities and schemes of production, «tied» to the needs of the market, as well as standards for the effective management and marketing. | ru |
| dc.language.iso | ru | ru |
| dc.publisher | Мінск : БДУ | ru |
| dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en |
| dc.subject | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Массовая коммуникация. Журналистика. Средства массовой информации | ru |
| dc.title | Таксономический статус СМИ Китая в период экономических реформ | ru |
| dc.type | article | ru |
| Appears in Collections: | 2012, №2 (жнівень) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| pages 81-84 Shein.pdf | 76,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

