Logo BSU

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ: https://elib.bsu.by/handle/123456789/36572
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorХадасевіч, Ганна Сяргееўна-
dc.contributor.authorХадасевич, Анна Сергеевна-
dc.date.accessioned2013-03-09T14:36:12Z-
dc.date.available2013-03-09T14:36:12Z-
dc.date.issued2013-06-20-
dc.identifier.urihttp://elib.bsu.by/handle/123456789/36572-
dc.description.abstractСпецкурс «Гiстарыяграфiя гiсторыi Беларусi ХIХ – пачатак XXI ст.» уваходзiць у сiстэму тэарэтычна-метадалагiчнай падрыхтоўкi спецыялiстаў-гiсторыкаў гістарычнага факультэта БДУ. Ён выкладаецца на працягу другога семестра трэцяга года навучання, для студэнтаў спецыялізацыі па кафедры гісторыі Беларусі новага і навейшага часу. Агульная колькасць гадзін на вучэбную дысцыпліну – 72, з якіх аудыторных 24: (14 лекцый і 8 семінарскіх заняткаў і 2 КСР). У вучэбнай праграме ўлічаны патрабаванні адукацыйнага стандарта цыклу сацыяльна-гуманітарных дысцыплін. Мэта вывучэння курса заключаецца ў набыцці ведаў аб асноўных этапах айчыннай гісторыі, гісторыі станаўлення і развіцця гістарычнай навукі, школ і накірункаў, даследчыцкiх падыходаў і метадалогіі; у фарміраванні творчай, сацыяльна актыўнай і патрыятычнай асобы.ru
dc.language.isobelru
dc.subjectЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::История. исторические наукиru
dc.titleГістарыяграфія гісторыі Беларусі XIX – пачатак XXI ст. Спецыяльны курс. № УД-127/р.ru
dc.title.alternativeВучэбная праграма для спецыяльнасці 1-21 03 01-01 Гісторыя (айчынная і ўсеагульная)(дзённае аддзяленне)ru
dc.typesyllabusru
Располагается в коллекциях:Кафедра истории Беларуси нового и новейшего времени (архив программ)

Полный текст документа:
Файл Описание РазмерФормат 
gistariagrafij-gist-Bel-19-20-Hadasevitsh-2012.pdf270,5 kBAdobe PDFОткрыть
Хадасевич_спец_3 курс 2013.doc204,5 kBMicrosoft WordОткрыть
Показать базовое описание документа Статистика Google Scholar



Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.