Logo BSU

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ: https://elib.bsu.by/handle/123456789/322326
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorKurchenko, Vladimir-
dc.contributor.authorHalavach, Tatsiana-
dc.contributor.authorYantsevich, Alexey-
dc.contributor.authorShramko, Mariya-
dc.contributor.authorAlieva, Lyudmila-
dc.contributor.authorEvdokimov, Ivan-
dc.contributor.authorLodygin, Alexey-
dc.contributor.authorTikhonov, Vladimir-
dc.contributor.authorNagdalian, Andrey-
dc.contributor.authorAli Zainy, Faten M.-
dc.contributor.authorAL-Farga, Ammar-
dc.contributor.authorAbdullah ALFaris, Nora-
dc.contributor.authorAli Shariati, Mohammad-
dc.date.accessioned2024-11-26T08:09:53Z-
dc.date.available2024-11-26T08:09:53Z-
dc.date.issued2024-09-16-
dc.identifier.citationFront. Nutr. – 2024. – Vol. 11ru
dc.identifier.urihttps://elib.bsu.by/handle/123456789/322326-
dc.description.abstractThe influence of chitosan's physicochemical characteristics on the functionality of lactic acid bacteria and the production of lactic acid remains very obscure and contradictory to date. While some studies have shown a stimulatory effect of oligochitosans on the growth of Lactobacillus spp, other studies declare a bactericidal effect of chitosan. The lack and contradiction of knowledge prompted us to study the effect of chitosan on the growth and productivity of L. bulgaricus in the presence of chitosan and its derivatives.ru
dc.language.isoenru
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessru
dc.titleChitosan and its derivatives regulate lactic acid synthesis during milk fermentationru
dc.typearticleru
dc.rights.licenseCC BY 4.0ru
dc.identifier.DOIhttps://doi.org/10.3389/fnut.2024.1441355-
Располагается в коллекциях:Статьи биологического факультета

Полный текст документа:
Файл Описание РазмерФормат 
fnut-11-1441355.pdf791,93 kBAdobe PDFОткрыть
Показать базовое описание документа Статистика Google Scholar



Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.