Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/318705
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Hu, Jia | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-13T20:35:59Z | - |
dc.date.available | 2024-09-13T20:35:59Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | https://elib.bsu.by/handle/123456789/318705 | - |
dc.description.abstract | The research purpose is to reveal the features, similarities and differences of Tencent’s food documentaries, and their role in shaping food culture of the population. | ru |
dc.language.iso | en | ru |
dc.publisher | Минск : БГУ | ru |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | ru |
dc.subject | ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Массовая коммуникация. Журналистика. Средства массовой информации | ru |
dc.title | Chinese Media in shaping food culture of the population: comparative analysis of Tencent’s documentaries : master thesis annotation / Hu Jia; BSU, Faculty of Journalism, Department of International journalism; Supervisor Ilyushenka Y.V | ru |
dc.type | annotation | ru |
dc.rights.license | CC BY 4.0 | ru |
Располагается в коллекциях: | 2024 |
Полный текст документа:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
HU_JIA_jour_ref.pdf | 437,51 kB | Adobe PDF | Открыть |
Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.