Logo BSU

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот документ: https://elib.bsu.by/handle/123456789/229147
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМушинский, В. В.-
dc.contributor.authorСобаль, Н. С.-
dc.contributor.authorХолмецкий, А. Л.-
dc.contributor.authorВоробьева, С. А.-
dc.contributor.authorЛесникович, А. И.-
dc.date.accessioned2019-08-29T08:22:46Z-
dc.date.available2019-08-29T08:22:46Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationВестник Белорусского государственного университета. Сер. 2, Химия. Биология. География. – 1999. – № 1. – С. 16-20.ru
dc.identifier.issn0372-5340-
dc.identifier.urihttp://elib.bsu.by/handle/123456789/229147-
dc.description.abstractThe comparative preparation of the magnetite magnetic liquids by the conventional and the novel methods are described and some characteristics of the obtained liquids are discussed. By contrast to the conventional method, according to novel method the oleic acid was prepared by the interaction of sodium oleate and hydrochloric acid coincidentally with the deposition of the magnetite. It was shown that disperse phase of the magnetic liquid, obtained by the novel method, contain Fe3O4 and paramagnetic iron oleate and is characterised by a larger dispersity as compared to the conventional method.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherМинск : Універсітэцкаеru
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen
dc.subjectЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химияru
dc.titleВлияние способа получения на состав магнитных жидкостей на основе оксида железа (II, III)ru
dc.typearticleru
dc.rights.licenseCC BY 4.0ru
Располагается в коллекциях:1999, №1 (февраль)

Полный текст документа:
Файл Описание РазмерФормат 
16-20.pdf320,33 kBAdobe PDFОткрыть
Показать базовое описание документа Статистика Google Scholar



Все документы в Электронной библиотеке защищены авторским правом, все права сохранены.